Vi erbjuder fri lånebil vid service och reparationer

Våra tjänster


Sandén & Larsson är auktoriserad Hyundai och Mitsubishiverkstad. Vi utför det mesta inom service och reparation. Vi tillhandahåller alltid fri lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation.

Service & reparation

Även de bästa bilar blir bättre med regelbunden översyn. Vår strävan är att alltid utföra ett professionellt jobb till bästa pris så att du kan känna dig trygg med oss. Som Auktoriserad Hyundai och Mitsubishi verkstad har vi rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din bil och använder givetvis originaldelar. Vi utför service och reparationer enligt fabrikens rekommendationer. Vår målsättning är att du som Hyundai och Mitsubishi ägare ska uppleva ett bekymmersfritt bilägande. Den kvalitet bilen har som ny ska bevaras så länge som möjligt, så att du ska slippa oförutsedda reparationer och onödiga kostnader.

Ibland sägs det att märkesverkstäder är dyrare än andra verkstäder. Bara för att vi kan Hyundai och Mitsubishi bättre än alla andra så är vi inte dyrare för det, oftast tvärtom. Lämnar du din bil hos oss kan du dessutom känna dig trygg att du alltid får ett fast pris, inga otrevliga överraskningar när du hämtar din bil. Vi tillhandahåller alltid fri lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparationer.

Finansiering

Ansök om Hyundai- eller Mitsubishikortet och dela upp betalningen.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-336 76 50.